Illums Bolighus Norway

 
 
 

Butikksjef til Illums Bolighus i Oslo

Til Illums Bolighus i Oslo, som ligger på House of Oslo, søker vi en erfaren butikksjef som skal ha det daglige ansvaret for drift, salg, innkjøp og personale.

Illums Bolighus er et av Skandinavias toneangivende steder for design og boliginnredning. En virksomhet som har et inspirerende miljø og et bredt utvalg av aktuelle kvalitetsprodukter innenfor design, belysning, møbler, gastronomi, bad, velvære og fashion.

Vi har dessuten stor fokus på opplevelser og førsteklasses kundeservice.

Vi søker en butikksjef som brenner for å arbeide med kjente danske og internasjonale merkevarer i en travel og dynamisk hverdag. Du er inspirerende, kvalitetsbevisst, har bransjekjennskap og økonomisk forståelse, er handlings- og resultatorientert og liker å motivere og coache dine medarbeidere.

Du har erfaring med personaleledelse og har kendskab til den norske lovgivning omkring dette.

Du får ansvar for oppfølging av samarbeidsavtaler, påvirkning av varesortiment, kundebehandling og logistikk/project management. Vi forventer at du har relevant erfaring fra lignende jobb og evner å samarbeide med mange mennesker på tvers av organisasjoner og landegrenser. Du vil bli endel av et spennende lederteam i Illums Bolighus i København.

Du har IT forståelse, er en rutinert bruker av MS-Officepakken og må gjerne ha kjennskap til finanssystemet Navision.

Vi tilbyr en spennende og meget selvstendig jobb i et godt arbeidsmiljø hvor det ikke er langt fra idé til handling.

Tiltredelse efter avtale.

Er dette en stilling for deg så ser vi frem til å motta din søknad og senest 13 Desember på job@illumsbolighus.dk. Har du spørsmål til stillingen er du velkommen til å kontakte HR sjef Annette Ypkendanz på telefon +45 28148528.