TOP
Filter
2 resultater
Sorter etter
1.699,00 kr - 2.499,00 kr
1.699,00 kr - 2.499,00 kr
Utsolgt online
Click & Collect
1.699,00 kr
Ord. pris
1.699,00 kr
Utsolgt online
Click & Collect

OPPGRADER HVERDAGSANTREKKET MED EN BLAZER FRA MOS MOSH

Mos Mosh ble stiftet i 2010 av Mette Kind og Kim Hyldahl med et ønske om å designe det perfekte par med jeans. Derfor var første kolleksjon på markedet jeans, som utmerket seg på markedet med sin fantastiske passform og kvalitet med lekre detaljer. Merket vokste og utvidet seg med kolleksjoner bestående av andre klesplagg, og beviste at de kunne mer enn båre jeans. I dag lanserer merket fire store kolleksjoner i året utover sine basisvarer som produseres løpende. Mos Mosh kan raskt bli ditt yndlingsmerke takket være den gode passformen, og det lille ekstra som gjennomsyrer deres stiler.

Mos Mosh har en spesiell evne til å produsere stiler som passer til enhver anledning. Mange bukser, bluser, kjoler og jeans fra kolleksjonene kan tones opp og ned alt ettersom du skal på jobb, café eller konsert. Et av merkets signaturplagg er blazeren som kan oppgradere ditt hverdagsantrekk til en festligere eller formell look på rekordtid. Blazeren er med i flere av Mos Mosh’ kolleksjoner i sesongenes farger og teksturer. Du kan style din blazer med de superpopulære buksene Mos Mosh Blake Night. Disse buksene er et signatur plagg med et klassisk, feminint snitt og smale ben. Takket være den gode passformen er settet både elegant og feminint, og kan brukes til mange anledninger. Blake Night buksene kommer i nye versjoner hver sesong i flere farger og benlengder. Mos Mosh produserer Blake Night plagg i bærekraftige materialer med gjenbruk av polyamid og ansvarlig dyrket bomull.

LEKKER OG AVSLAPPET STIL

Det finnes mange måter å sammensette antrekk på, både til hverdags og til fest. Til hverdagen er en lekker t-skjorte med et par Mos Mosh jeans helt perfekt. Naomi jeans fås i en flott blå, sort eller grå vask med fine detaljer ved lommen. Til de litt festligere anledningene kan du velge en Mos Mosh bluse i lette, feminine detaljer eller en kjole. Kort sagt finner du både basisplagg og sesongbetonede stiler i god kvalitet, og med Mos Mosh særegne signatur design. Alt etter hver sesong kan du finne strikk, bluser, skjorter, jakker og frakker som du vil elske å kle deg i.

MOS MOSH JEANS OG BUKSER

Mos Mosh ligger ikke bakpå når det gjelder å redefinere seg selv og skape ny mote. Bukser og jeans var merkets første kolleksjon i 2010, og designteamet er fortsatt mestre på å lage bukser med et lekkert snitt og god passform som kan brukes igjen og igjen. Til vår og sommer er shortsene fra Mos Mosh et populært valg på varme dager. Ankel jeans og ankel bukser er også gode alternativer som passer perfekt til et par ballerinasko, sandaler eller stiletter – alt etter anledningen. Det er en viktig del av merkets DNA å vende tilbake til prinsipper de er gode på, noe flere av oss er glade for. Muligheten til å kjøpe bukser og jeans med god passform, høy kvalitet og med en liten twist, gjør Mos Mosh-stilen til noe litt utenom det vanlige.

Se hele det lekre utvalget her I Illums Bolighus.