TOP
Filter
7 resultater
Sorter etter
48.315,00 kr
Ord. pris
48.315,00 kr
Bestill vare
34.055,00 kr
Ord. pris
34.055,00 kr
Bestill vare
8.615,00 kr
Ord. pris
8.615,00 kr
Bestill vare
10.914,00 kr
Ord. pris
10.914,00 kr
Bestill vare
30.894,00 kr
Ord. pris
30.894,00 kr
Bestill vare
42.902,00 kr
Ord. pris
42.902,00 kr
Bestill vare

TRADISJONELT HÅNDVERK OG NYTENKENDE DESIGN HOS NAVER COLLECTION

Naver Collection ble grunnlagt i 1995 med ønsket om å skape tidløse og gjennomførte møbler, som samtidig respekterer tradisjonelt snekkerhåndverk. Derfor blir det satt en spesiell ære i håndverket når møblene produseres på de to danske møbelfabrikkene Gramrode Møbelfabrik A/S og Aksel Kjersgaard A/S. Bak Naver Collection står grunnleggerne Søren Nissen og Ebbe Gehl, som begge er utdannede møbelsnekkere fra Rud Rasmussens Snekkerier i København. Heretter bygget de på med en utdannelse som møbelarkitekter fra Kunsthåndverkskolen i København. Siden 1970 har de arbeidet sammen i det kreative og produktive selskapet Nissen & Gehl MDD, og i 1994 førte deres makkerskap til opprettelsen av Naver Collection.          

MODERNE DANSK DESIGN MED EN DYP FORANKRING I TRADISJONELT HÅNDVERK

Målet hos Naver Collection er å skape møbler som gjennom funksjonalitet og design passer i et moderne hjem. Derfor er man heller ikke redd for å utfordre seg selv og gå nye veier hva angår former og materialer. Hos Naver Collection brenner man for å løpende utvikle nye møbler, som passer til den tid vi lever i. Søren Nissen og Ebbe Gehl har med deres stil vært med på å fornye dansk design. Gjennom årene har de mottatt en lang rekke priser, som også har skaffet dem internasjonal anerkjennelse.

KOMPROMISLØS SNEKKERKUNST

En Naver er et gammelt ord fra en svunnen tid hvor unge snekkersvenner fra Skandinavia reiste ut i verden for å oppleve og dyktiggjøre seg innenfor deres fag. Disse snekkerne kaltes Navere. Hos Naver Collection arbeider dedikerte snekkere med samme kjærlighet til snekkerfaget og det edle treet. Men, man går også nye veier med hensyn til teknikk og design. Det anvendes avanserte maskiner i tett samspill med håndarbeidet og de klassiske prinsippene. Hver enkelt detalj blir omhyggelig uført, og avslutningsvis pusset med håndkraft. Virksomhetens løpende kvalitetskontroll sikrer at møblene ikke kun er pene å se på, men også kan bli brukt i mange år fremover, akkurat som da snekrede møbler gikk i arv i generasjon etter generasjon.

TIGER STOL MED ARMLEN 

Henrik Lehm har designet den skulpturelle Tiger stolen fra Naver Collection. Henrik Lehm, som er udannet sivilingeniør, har spesialitet i design av moderne stoler med ypperlig sittekomfort. Tiger er en armstol i tre med et sete i polstret skinn og stålben. Stolen er behagelig å sitte i, og designet er passende til både en privat middag ved spisebordet eller en profesjonell konferanse. Armlenenes sikrer en behagelig sittestilling for arme og skuldre, mens rygglenet for å gi optimal støtte i ryggen. Tiger armstolen fås i såpebehandlet eik, oljet eik og sortbeiset ask. Se også den flotte loungestolen Gepard i samme design. Vi er slett ikke i tvil om at vi her har å gjøre med kommende klassikere innenfor stoldesign. 

PLANKEBORD MED PLASS TIL STORFAMILIEN

GM 3200 plankebord fra Naver Collection er designet av Nissen & Gehl MDD. Spisebordet er moderne, tidløst og solid, og passer til et bredt utvalg av spisestoler. Bordplaten består av to fine planker i eik – herav navnet ‘Plank’. Bordet fås i to lengder: 210 cm eller 240 cm. Bordet passer perfekt i et større kjøkken eller i spisestuen, hvor man ønsker å la naturens materialer i treet tre frem.