Bytte- og returrett ved kjøp på nett

30 dagers angrefrist

Illums Bolighus tilbyr 30 dagers returrett så hvis du anger på det du har kjøpt kan du sende varen i retur. Du betaler imidlertid selv for returporto. Så lenge varen er i original emballasje og i samme stand som da du mottok den refunderer vi kjøpesummen.
 

Online køb

Alle varer som er kjøpt på illumsbolighus.no kan også returneres eller byttes i de fysiske butikkene våre mot presentasjon av faktura. Pengene kan refunderes mot fremvisning av faktura innen 30 dager fra kjøpsdato. Varer påført byttemerke, kan byttes til andre varer. Alternativt kan det utstedes en tilgodelapp. Dette må gjøres innen 30 dager. Hvis du ombestemmer deg, kan varen sendes i retur med fakturaen. Porto betales da av deg. Varen skal være i original emballasje og i samme stand som da du mottok den.


Returnering af varer

Returnerer du varen uden fakturaen, men med byttemærke inden for 30 dage kan vi tilbyde at ombytte varen til en anden vare eller et tilgodebevis, såfremt varen er i originalemballage og i samme stand, som da du modtog den.

 

Er varen beskadiget?

Hvis ordren din mot forventning er skadet eller det er noe som er feil når du mottar den bytter vi den uten omkostninger for deg. Du skal bare kontakte oss for å få tilsendt en returlapp som sikrer at Illums Bolighus betaler returportoen.

 

Reklamasjon

Reklamasjonsfristen er to år. Den begynner den dagen du mottar varen og går ut to år senere. Reklamasjon kan brukes ved feil og mangler som ikke skyldes slit eller uaktsomt bruk. Reklamasjoner ved levering av vare skal være hos oss senest 30 dager etter at du har mottatt varen. Ved reklamasjon skal varen ledsages av en kopi av kvittering eller faktura.

Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte oss på:

Telefon: +47 2201 5510
E-post: kundeservice@illumsbolighus.no 

printlogo
Vi bruker cookies for å gi deg et brukervennlig nettsted. Les mer Ok