Grunnet Covid-19 må det påregnes lengre leveringstid
Handlekurv
Henter ordrelinjer...
Tomt billede
Varenummer: Antall: 1 Pris: 1.050.00 DKK NOK
NOK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK NOK Pris i alt NOK

Levering

Illums Bolighus fokuserer på rask levering både i Norge og i resten av verden. Ordre med leveringsadresse i Norge sendes med Bring. Ordre med leveringsadresse i utlandet sendes med Bring eller UPS. Så snart ordren er sendt av gårde sendes pakkenummeret ditt på e-post. Ved ordre med leveringsadresse utenfor EU trekkes den norske momsen fra med èn gang. Illums Bolighus er ikke ansvarlig for betaling av toll og moms i importland. Fraktprisen regnes ut etter ordrens vekt. Ved levering av møbler gjelder fraktprisen levering til døren.


HENTING OG LEVERING
Dersom du velger å hente varen din hos Illums Bolighus i Haakon VIIs gate 10 i Oslo betaler du ikke frakt.  Når bestillingen din er klar til avhenting vil du motta en bekreftelse på epost.  Denne eposten må fremvises ved henting sammen med gyldig ID. Illums Bolighus forbeholder seg retten til å kansellere ordren dersom den ikke er avhentet innen 30 dager fra melding om henteklar ordre er sendt - dette gjelder kun om ikke annet er avtalt. 

Levering i Norge
Levering skjer vanligvis 2-7 arbeidsdager etter at bestillingen din er godkjent.  Leveringstidene kan ikke garanteres og må anses som veiledende. Illums Bolighus tar ikke ansvar for forsinkelser fra fraktselskapet. Dersom en vare ikke kan leveres som forventet vil du bli kontaktet og motta ny forventet leveringstid. For utsolgte varer med kort leveringstid (<10 dager) vil du ikke bli kontaktet. Ved lengre leveringstid vil du motta informasjon om forventet leveringstid.

Frakt innenfor Norge er beregnet fra 85 kr.  Dette gjelder ikke for fraktfrie kampanjer.  

Pakker som ikke får plass i en postkasse vil bli lagt hos din nærmeste postutlevering. Du vil få en hentemelding med 14 dagers hentefrist. Etter dette vil pakken bli sendt tilbake til Illums Bolighus. For uavhentede pakker forbeholder Illums Bolighus seg retten til å debitere et gebyr på kr 85 for de omkostninger forsendelsen har påført Illums Bolighus. Illums Bolighus forbeholder seg også retten til å annulere ordrer som kommer i retur som følge av at pakken ikke har blitt avhentet på utleveringssted innen oppgitt returdato fra Posten. Dette gjelder kun om ikke annet har blitt avtalt. 


SKATTER, AVGIFTER OG TOLL
Varer som skal sendes til utlandet kan bli pålagt ulike skatter, avgifter og toll. Illums Bolighus er ikke ansvarlig for eventuelle skatter, avgifter og toll som blir pålagt kundens bestilling ved sending til utlandet.


SPORING AV FORSENDELSER
Etter at Illums Bolighus har godkjent din ordre vil du få tilsendt et sporingsnummer på e-post. En forsendelse kan normalt spores 12 timer etter at sporingsnummeret er mottatt. Med sporingsnummeret kan du følge varen fra den blir sendt og frem til den ankommer leveringsstedet.


Ved spørsmål vedørende leveringen kan du kontakte Illums Bolighus sin kundeservice på telefon (+47) 22 01 55 10(Hverdager mellom 10.00-16.00) eller sende en epost til [email protected].

 

UNDERSØKELSE AV VAREN
Etter at du har mottatt varen(e) skal du så snart som mulig undersøke om leveringen er i samsvar med ordrebekreftelsen, om varen(e) har feil eller mangler, og om varen(e) har blitt skadet i transport. 
For møbler som leveres på dør skal eventuelle transportskader meldes til sjåføren før eventuelle fraktpapirer signeres slik at skaden(e) blir registrert hos transportfirmaet. 
Deretter skal du så snart som mulig gi beskjed til Illums Bolighus. 


KONTAKT
Henvendelser vedrørende nettbutikk og kjøp på nett: [email protected]
Henvendelser vedrørende No1: [email protected]
Andre henvendelser: [email protected]
Telefon: (+47) 22 01 55 10