Favoritt

Made by Mama

Skulle du ha tilbragt sommeren i Italia? Du kan heldigvis nyte de himmelske italienske delikatessene fra Made by Mama hjemmefra. Vi kan spesielt anbefale trøffelmajonesen, selv om den er vanedannende!

Se sortiment Se sortiment

Staycation shopping

Borddekking

Borddekking

Er du på utkikk etter nye tallerkener, skåler, krus, kopper, bestikk eller glass? Vårt sortiment byr på porselen til de daglige måltidene så vel som til de spesielle anledningene.

Se sortiment
Le Creuset kjøkkenutstyr

Kjøkkenutstyr

Gå aldri tom for kjøkkenutstyr! Skal sommeren benyttes til å forbedre dine matlagingskunnskaper kan nye gryter, panner, kjøkkenkniver og annet kjøkkenutstyr hjelpe deg litt på vei.

Se sortiment
Kay Bojesen Ape

Interiør

Rommene i hjemmet kan lett få et nytt uttrykk ved å tilføye en ny vase, skål eller lysestake. Finn et stort utvalg av boliginteriør nedenfor.

Se sortiment
Linguide

Linguide

Visste du at lin har en kjølende effekt? Eller at lin er et naturmateriale som er ekstremt slitesterkt og absorberende? Les mer om hvorfor lin er et undervurdert materiale i vår linguide.

Les guide
Dyneguide

Dyneguide

Vi ønsker gjerne å hjelpe deg, slik at din dyne og hodepute varer i mange år! Les mer om hvordan du velger den riktige dynen, hvordan du skal vaske den og hva bæreevne egentlig betyr.

Les guide