Levering

Levering

Illums Bolighus fokuserer på rask levering både i Norge og i resten av verden. Ordre med leveringsadresse i Norge sendes med UPS, Postnord eller Dascher. Ordre med leveringsadresse i utlandet sendes med UPS. Så snart ordren er gått av gårde sendes pakkenummer på e-post. Ved ordre med leveringsadresse utenfor EU trekkes den danske moms fra med en gang. Illums Bolighus er ikke ansvarlig for betaling av toll og moms i import land. Fraktprisen regnes ut etter ordrens vekt. Ved levering af møbler med Dascher eller UPS er  dette til fortovskant.


Hentning

Velger du at hente ordren din i Illums Bolighus i Oslo og Bergen betaler du ikke frakt. Ordren vil være klar til å hentes i vår servicekasse i 4. etasje når du mottar en e-post med bekreftelse på avhenting. Ta gjerne med kopi av denne e-post når du henter varen. Du må vise ID når du henter varen.

Vi vil gjøre dere oppmerksomme på at varen sendes fra våres lager i Danmark og kan derfor ta noen dager før vi har det på lager hos oss i Norge. Dere vil få en bekreftelse på e-post når varen kan hentes i butikk.

Hvis det er feil på varen eller det er feil i leveransen betaler Illums Bolighus returporto gjennom en returseddel. Illums Bolighus tilbyr 30 dagers returrett så hvis du angrer på handelen kan du sende varen i retur. I dette tilfelle må du imidlertid betale portoen selv. Alle varer som er kjøpt på www.illumsbolighus.no kan dessuten byttes i våre fysiske butikker ved presentasjon av faktura.


Leveringstid
Ordren din sendes so fort som mulig og vi jobber med å klare en leveringstid på 2-3 hverdager. Vi kan imidlertid ikke gi 100% garanti på denne leveringstid og du er alltid velkommen til å kontakte oss for spesifikk informasjon om din ordre. Skulle det mot forventning oppstå problemer vil vi selvfølgelig kontakte deg.


Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte oss på:

Telefon +47 2201 5510
E-post: post@illumsbolighus.no
(Åpne hverdager mellom 10:00 - 18:00)

printlogo
Vi bruker cookies for å gi deg et brukervennlig nettsted. Les mer Ok