TOP

Gavelisten kort & godt


  • Vi har et stort utvalg til hele hjemmet, slik at dere får samlet alle deres ønsker på ett sted.
  • Du kan nå bruke mobilen til å scanne produktene du ønsker deg i butikk rett inn på din digitale gaveliste.
  • Gavelisten settes enkelt opp via din kundeprofil på vår nettside, og så er det bare å starte scanningen fra din egen mobil.
  • Du kan når som helst gjøre endringer og oppdatere dine lister via vår nettside.
  • Du kan dele listen din med venner og familie via en personlig link, og tilsendte kan handle på nett via linken eller i alle våre flotte butikker.
  • Om ønskelig kan dere booke personlig veiledning.

Hvorfor registrere gaveliste i Illums Bolighus?


Hvordan fungerer det?

Dersom du ønsker å opprette en gave liste hos oss, kan du enkelt gjøre dette ved å logge inn eller opprette en kundeprofil i vår nettbutikk. Når dette er gjort kan du skanne varer med mobilen direkte fra butikken eller vår nettbutikk. Dersom produktet er på nett vil du få opp et bilde av produktet, og legge det til på listen din. Dersom produktet ikke er på nett, får du mulighet til å fylle ut info og legge produktet til selv. Du kan når som helst gjøre endringer og oppdatere dine lister via vår nettside. Listen kan deles med venner og familie via en link, og de tilsendte kan handle både på nett eller i en av våre flotte butikker. Husk å gi beskjed til vårt personale om du handler i butikk, så oppdaterer vi listen for dere, og den vil være oppdatert til enhver tid.


Personlig veiledning

Skal dere opprette en gaveliste? Det kan være vanskelig å vite hvilke produkter man bør inkludere på en gaveliste, og da kan personlig veiledning være noe for dere! Med personlig veiledning vil en av våre ansatte veilede dere gjennom hele prosessen, med alt fra hvilke produkter dere bør ha med, produktveiledning og antallet man bør ha av hvert enkelt produkt. Under veiledningen kan dere få svar på alle deres spørsmål, som for eksempel hvilket servise dere burde velge og om dere burde velge til 8 eller 12 personer. Personlig veiledning er en gratis tjeneste og avtales på forhånd. Veiledningen varer i ca. 1 time eller etter behov. Dersom dere ønsker å booke personlig veiledning kan dere ta kontakt med oss via mail eller besøke en av våre butikker. 


Tips til gavelisten

Vi har et stort utvalg produkter, så sett av god tid når dere skal opprette gavelisten hos oss. Er dere i tvil om hvor mange produkter dere skal ha på gavelisten? Husk at det alltid er bedre med for mye enn for lite, og at gavegiverne setter pris på valgmuligheter. 


Oppbevaringsavtale​

Skal dere gifte dere i utlandet? Med oppbevaringsavtale hos oss, vil gavene som kjøpes online bli samlet, slik at dere kan hente de ved en senere anledning.

Gavene vil bli oppbevart i vår butikk i Vikaterrassen (Haakon VIIs gate 10). Avtale om oppbevaring må avtales på forhånd og kan gjøres via mail. 

Gaveliste

Hvis du har spørsmål kan du gjerne kontakte oss på:

Illums Bolighus Glasmagasinet

Stortorvet 9, 0155 Oslo

Telefon +47 22 01 55 10

gavelisten@illumsbolighus.no

Illums Bolighus Vikaterrassen

Haakon VII's gate 10, 0161 Oslo

Telefon +47 22 01 55 10

gavelisten@illumsbolighus.no

Illums Bolighus Bergen

Strandgaten 20, 5013 Bergen

Telefon +47 22 01 55 10

gavelisten_vest@illumsbolighus.no

Illums Bolighus Stavanger

Kirkegata 2, 4006 Stavanger

Telefon +47 22 01 55 10

gavelisten_vest@illumsbolighus.no