TOP

Beklager, ingen søkeresultater for:

Prøv et annet søkeord.

FUNDAMENTET FOR THE ORGANIC COMPANY

The Organic Company er en dansk tekstilvirksomhet, som har som mål å skape bærekraftige tekstiler til hjemmet som holder i lang tid på grunn av høy kvalitet. Resultatet er at du kjøper færre tekstiler, og på den måten gjør du en forskjell for miljøet sammen med virksomheten. Fokuset er på sosialt ansvar og miljøbevissthet gjennom produkter med stor funksjonalitet, kult design og økologisk bomull.

BÆREKRAFTIG I RENESTE FORM

Joy Vasiljev er kvinnen bak varemerket som ble grunnlagt i 2007. Joy syntes det var vanskelig å finne tekstiler, som kombinerte godt design med økologiske materialer. Hun grunnla virksomheten med et mål om å bevise at en ansvarlig virksomhet også kan være en god forretning. Merkets bærekraftighet kommer til utrykk i en balanse mellom selve produktet, det vi bruker, og det vi kaster vekk. Det er syklusen for det enkelte bærekraftig produserte produktet som skal strekke seg så langt som mulig, og til slutt avskaffes på en forsvarlig måte. Merket forener det ansvarlige med design, slik at du ikke behøver å gå på kompromiss med det pene utseende, når du velger tekstiler til boligen. Det kommer også stadig nye design og nytenkende produkter, som er med på å sette nye standarder for hvordan vi kan ha en bærekraftig hverdag.

TEKSTILER TIL KJØKKEN OG BAD

Hos The Organic Company er man klar over at de viktigste egenskapene til en oppvaskklut er å suge opp veske. Men, hvorfor ikke velge en oppvaskklut som også er fri for tungmetaller, giftstoffer, og hvor bomullsplantasjen der arbeiderne bak kluten jobber har ordentlige vilkår? Du kan velge den ansvarlige og GOTS-sertifiserte bomullen ved å kjøpe merkets Kitchen And Wash Cloth oppvaskklut, somfinnes i pene, duse farger som passer til det moderne hjem. Big Waffle-serien består av ekstra myke vaskekluter, håndklær og badematter med en lekker vaffelstruktur. Den høye sugeevnen gjør det å tre ut av dusjen og pakke seg inn i et varmt og mykt håndkle fra The Organic Company til en tilfredsstillende opplevelse for store og små. Se de mange flotte fargene her på siden.

GJENBRUKBARE HVERDAGSPRODUKTER

Vi tenker kanskje ikke over det, men i løpet av et år bruker vi utrolig mange engangsposer i plast. Disse blir sjeldent gjenbrukt, og er derfor med på å forurense kloden. The Organic Company har skapt en rekke alternativer til engangsposer, nemlig deres Food Bags og All Purpose Bags. En matpose i 100% GOTS-sertifisert økologisk bomull, kan brukes i alle situasjoner hvor du ellers ville brukt en engangspose. Bruk den til å pakke ned lunsjen din, på tur til butikken og til brød, nøtter, grønnsaker og frukt. Matposene fås i tre størrelser og flere forskjellige farger. All Purpose Bag kan brukes til mange forskjellige formål som et gjenbrukbart alternativ.

KJØP BOLIGTEKSTILER HOS ILLUMS BOLIGHUS

Har du også fått lyst til å prøve myke og bærekraftige tekstiler fra The Organic Company, så finner du dine kommende favoritter her hos Illums Bolighus. Vi etterstreber hurtig levering, og du får 30 dagers returrett hvis du angrer på ditt kjøp. Alle varer kjøpt på www.illumsbolighus.no kan byttes i våre fysiske butikker mot visning av kvittering.