TOP
Illums Bolighus

Jobb

I Illums Bolighus tilbyr vi en inspirerende arbeidsplass med dyktige kollegaer i våre toneangivende designhus. Vi har butikker i Danmark på Amagertorv, i Hørsholm, i Lyngby, på Københavns flyplass samt i Tivoli. Utover dette har vi også butikker i Oslo, Sandvika (mai 2024), Bergen, Stavanger, Trondheim, Stockholm, Mall of Scandinavia, Emporia i Malmø og i Hamburg.

HVA KAN VI TILBY?

I Illums Bolighus får du en variert arbeidshverdag med inspirerende, spennende og lærerike arbeidsoppgaver. Du får muligheten til å jobbe med skandinaviske og internasjonale merkevarer og ha en tett dialog med våre leverandører. Vi verdsetter et arbeidsmiljø med høyt tempo og godt samarbeid på tvers av avdelinger.

Brenner du for interiør og design, og har en lidenskap for kundeservice? Da kan dette være stillingen for deg! Vi søker butikkselgere som har fingeren på pulsen og brenner for å arbeide med kjente danske og internasjonale merkevarer i en travel og dynamisk hverdag. Det er viktig at du har erfaring med salg, service og kundekontakt. Du har en stor interesse for interiør, møbler og belysning samt jobber for å gi ditt ytterste til kunden. Det er viktig at man er tilgjengelig både dag, kveld og helg samt høytidssesong.

Vi oppfordrer alle som er kvalifiserte til å søke på våre ledige stillinger. Har du noen spørsmål? Ta gjerne kontakt med oss på mail: post@illumsbolighus.no. Husk å skrive hvilken stilling du søker på og til hvilken av våre butikker.

Åpen søknad

Vil du være en del av teamet?

Du er alltid velkommen til å kontakte oss. Ønsker du å bli en del av teamet vårt, kan du sende en søknad og CV til:

Oslo: blb@illumsbolighus.no

Sandvika Storsenter: blb@illumsbolighus.no

Trondheim: sak@illumsbolighus.no 

Bergen: job_vest@illumsbolighus.no

Stavanger: job_vest@illumsbolighus.no