TOP
AMBASSADOR 1867

PYSJ & LOUNGE-WEAR

Utforsk
RAINS

RAINS

Vanntette ryggsekker og bager

se sortiment

STENSTRÖMS

Stenströms hyller ånden og håndverket til skredderen August Stenström, som i slutten av 1890-årene kreerte enestående skjorter. I dag har Stenströms oppnådd internasjonal anerkjennelse på grunn av skjortenes utmerkede kvalitet og gode passform.

SE SORTIMENT

ARNE JACOBSEN WATCHES

I sortimentet fra Arne Jacobsen Watches finner du blant annet favoritten Bankers. Det perfekte tilbehøret, som også har en verdifull funksjon i hverdagen.

SE SORTIMENT

HERRE

Til den funksjonelle, tradisjonelle og klassiske garderoben

Oppdag herremote hos Illums Bolighus. Hev stilen din med vår nøye kuraterte samling av klær, sko og tilbehør. Fra avslappet til sofistikert, tilby vi et utvalg av stiler som passer til enhver anledning. Finn den perfekte antrekket til ditt neste arrangement eller legg siste touch til utseendet ditt med vårt utvalg av vesker, hatter og klokker. Handle nå i vår herreavdeling og oppley luksus og kvalitet som aldri før. 

Ta en titt på vårt utvalg av uunnværlige plagg for enhver manns garderobe:

Si farvel til strykejernet

Å eie en tøydamper er en avgjørende faktor for enhver mann. Med sin allsidige krøllefjerning og tidsbesparende samt brukervennlige design kan en tøydamper fra Steamery forenkle din daglige rutine og forbedre din generelle livsstil. Omfavn fordelene ved å ha en steamer til din disposisjon og oppdag et nytt nivå av bekvemmelighet og effektivitet i hjemmet ditt.