Molton Brown

Molton Brown

Molton Brown har siden 1973 vært basert i London og har med årene blitt en av de foretrukne merkevarene av kropps- og velværeprodukter i England, der det britiske kongehuset har blåstemplet Molton Brown som Kongelig Hoffleverandør.

Kjøp
Skandinavisk

Skandinavisk

Historien om Skandinavisk begynte da to engelskmenn ble forelsket i to blonde skandinaviske jenter, og siden da har de bodd i Skandinavia. Derfor er sortimentet inspirert av 15 år med reiser og opplevelser i den nordiske regionen. Kolleksjonene består av duftlys, romdiffusere og håndsåper som er inspirert av Skandinavia.

Kjøp
Nailberry

Nailberry

Gå sommeren i møte med velstelte hender og dekorer dine negler med en ny neglelakk fra Nailberry. I sortimentet av beige toner og varme bærfarger kan det være vanskelig å velge, men vår nåværende favoritt er fargen «Decadence».

Kjøp her
Löwengrip

Löwengrip

Isabella Löwengrip står bak hudpleiemerket i eget navn, som er en estetisk vakker produktserie, men som også har fokus på miljøet og samtidig er av høy kvalitet. Til sommeren kommer vi spesielt til å bruke hårpleieproduktene, slik at håret vårt forblir skinnende og velpleid hele sommeren. Vi kan anbefale Quick Hair Treatment.

Kjøp her
Benamôr

Benamôr

Vil du imponere til sommerens festligheter? Hudleieproduktene fra Benamôr kommer i en vakker emballasje med varme farger, som gir en sydeuropeisk vibe. Etter noen lange vintermåneder med bruk av mye håndsprit, må den ultimate sommergaven være settet med de tre effektive håndkremene.

Kjøp her
Favoritt

Stone Soap Spa

De eksklusive såpene fra Stone Soap Spa har fått selskap! I tillegg til de håndlagde såpene med økologiske ingredienser finner du nå også håndsåpe, håndsprit, dusjgelé, kremer og oljer fra den norske merkevaren. Kokosoljen er en favoritt året rundt!

Utforsk Utforsk