TOP
Parfyme

Dufter

Oppdag nye dufter som vil forføre sansene

Utforsk

VELVÆRE

Oppdag de beste skjønnhetsproduktene for blant annet hud, hår og negler

Velkommen til velvære-kategorien hos Illums Bolighus! Her finner du alt du trenger for å ta vare på hud, hår, negler og mye mer. Vi fører en rekke av de beste skjønnhetsmerkene, blant annet NAILBERRY, Karmameju, Zarkoperfume, L:A Bruket, Patchology og Molton Brown. Enten du ønsker å skjemme bort deg selv eller finne den perfekte gaven til en spesiell person, har vår velværesortiment noe for enhver smak.

Få skinnende, vakker og sunn hud

Hudpleie er en viktig del av enhver skjønnhetsrutine, og vi tilbyr et bredt utvalg av produkter som passer alle hudtyper. Fra milde rens og eksfolieringer og kremer og lotions til kraftige serum og masker, finner du alt du trenger for å holde huden din på sitt beste. Prøv Karmamejus utvalg av naturlige hudpleieprodukter, som er utviklet for å pleie og revitalisere huden din fra innsiden og ut.

Oppnå frodige lokker

For hårpleie har vi en rekke produkter som passer til alle hårtyper og bekymringer. Enten du er ute etter å temme krus, legge til volum eller gi næring til lokkene dine, har vi det perfekte produktet for deg. Ta en titt på L:A Brukets serie med hårpleieprodukter, som er laget med naturlige, organiske ingredienser og designet for å fremme sunt, skinnende hår.

Oppdag duftens kraft

Hvis du er på jakt etter en ny duft, vil du elske vårt utvalg av parfymer fra Zarkoperfume. Disse luksuriøse duftene er designet for å fange essensen av naturen og transportere deg til en annen verden. Prøv den populære Pink Molécule 090.09, som kombinerer noter av rosa pepper, bringebær og patchouli for en varm, krydret duft.

Sterke og sunne negler

Neglelakk er en god og enkel måte å sette farge på utseendet ditt, og vi har en rekke nyanser fra NAILBERRY. Disse veganske lakkene er fri for skadelige kjemikalier som formaldehyd og toluen, noe som gjør dem til et godt valg for alle som ønsker å holde neglene sunne og sterke.

Gjør-det-selv-hjemmespa

Til slutt, hvis du ønsker å unne deg en spa-dag hjemme for kropp og ansikt, sjekk ut Patchologys utvalg av ansikts- og øyemasker. Disse innovative maskene er designet for å levere målrettede behandlinger til huden din, slik at den føles myk, glatt og forfrisket.

Så, enten du er ute etter hudpleie, hårpleie, parfyme, neglelakk eller spabehandlinger, har velværekategorien hos Illums Bolighus alt du trenger. Se vårt utvalg i dag og oppdag dine nye skjønnhetsfavoritter fra NAILBERRY, Karmameju, Zarkoperfume, L:A Bruket, Patchology og Molton Brown.