TOP
Fritz Hansen

Fritz Hansen

Louis Poulsen

Louis Poulsen

HAY

Nyheter

HAY x Liberty Matin

Utforsk

Avolt - designvinnende skjøteledninger

Avolt

Design i hver detalj med skjøteledningene fra Avolt.

Magneten i skjøteledningen gjør det mulig å feste den hvor det skulle passe så den alltid er tilgjenglig. Om det er under skrivebordet, opp fra gulvet ved sengen eller bak sofaen.

De kommer i flere farger og har tre strømuttak i tillegg til to USB-porter.

Se utvalget

BELYSNING

Lys opp hverdagen din

Leter du etter belysningsløsninger for å lyse opp rommet ditt? Hos Illums Bolighus tilbyr vi et bredt utvalg av belysning fra toppmerker som Louis Poulsen, &Tradition, Verpan og mange flere.

Vårt utvalg av belysningsløsninger er ikke bare begrenset til hjemmet, vi har også en omfattende kolleksjon av utendørsbelysning for å lyse opp hagen eller terrassen din. Fra elegant og moderne design til mer tradisjonelle stiler, vi har noe for enhver smak og ethvert budsjett. Utforsk belysningskategoriene våre nedenfor og bli opplyst. 

Velkommen til en verden av lamper

Enten du er på utkikk etter en pendel for å tilføre et moderne preg til spisestuen, eller du trenger en elegant og stilfull gulvlampe for å gi mykt lys i stuen, har Illums Bolighus det du trenger. Vi tilbyr et utvalg av lamper som pendler, taklamper, bordlamper, gulvlamper, vegglamper og utendørsbelysning. I tillegg har vi også et bredt utvalg av lampeskjermer og lyskilder og lampetilbehør.

De trådløse unikumene

Oppdag et nytt nivå av stil og bekvemmelighet med kabelfrie lamper fra toppmerker som GUBI, Louis Poulsen og MENU. Illums Bolighus tilbyr et nøye kuratert utvalg av kabelfrie lamper i elegant og moderne design, perfekt for å tilføre både funksjonalitet og stil til hjemmet ditt. Ta en titt på &Traditions velkjente og berømte lamper - noen med og noen uten ledninger, men mange forskjellige stiler og farger. Nyt friheten til å flytte lampene dine rundt i hjemmet uten å bekymre deg for å snuble i ledninger eller skjule skjemmende ledninger.