TOP

3 x Nyheter fra Louis Poulsen

Louis Poulsen

AJ Garden

Som et nytt tillegg til AJ-lampefamilien, slutter AJ Garden Pullerten seg til AJ 50 Wall som en utendørs armatur som er ideell for å belyse stier i hagen eller skape dybde i uterommet.

Se nyhet
Louis Poulsen Patera

Patera 300

Designet av Øivind Slaatto. Patera 300 er en mindre versjon av de andre Patera-designene, men alle matematiske beregninger er gjort på nytt, slik at hver celle gir riktig lys.

Se nyhet
Louis Poulsen

AJ Oxford

Designet av Arne Jacobsen for St Catherine's College i Oxford. AJ Oxford bordlampen reflekterer den modernistiske arkitekturen til bygningen, som står i kontrast til de omkringliggende klassiske universitetsbygningene.

Se nyhet

2 x Le Klint

Le Klint PLIVELLO

Opplev Le Klint PLIVELLO

Navnet PLIVELLO er en sammensetning av det italienske ordet 'levello', som betyr nivå, og det franske ordet 'pli', som betyr fold. PLIVELLO er en lampe som fungerer godt i en moderne sammenheng, men som har et snev av noe i fortiden.

Opplev
Le Klint LAMELLA

Opplev Le Klint LAMELLA

LAMELLA-serien er inspirert av de fine buede kurvene på undersiden av en paddehatt eller sopp, som også kalles lameller. Serien er produsert ved hjelp av PLICA-teknikken - en gammel produksjonsteknikk som med stort hell har blitt gjenskapt og dermed realisert dette vakre lampedesignet.

Opplev
Louis Poulsen

Varer på lager - rask levering

Kjøp Kjøp

Avolt - designvinnende skjøteledninger

Avolt

Design i hver detalj med skjøteledningene fra Avolt.

Magneten i skjøteledningen gjør det mulig å feste den hvor det skulle passe så den alltid er tilgjenglig. Om det er under skrivebordet, opp fra gulvet ved sengen eller bak sofaen.

De kommer i flere farger og har tre strømuttak i tillegg til to USB-porter.

Se utvalget Se utvalget