TOP

Beklager, ingen søkeresultater for:

Prøv et annet søkeord.

GUBI

Gubi er en virksomhet som er kjent for å designe elegante møbler, belysning og boliginteriør. Gubi henter frem ikoner fra fortiden, så vel som å skape morgendagens klassikere. Resultatet er en visjonær samling som strekker seg over nesten 100 år, og som selges over hele verden.

GUBI SAMLER IKONER OG NYE DESIGN

Gubi ble grunnlagt i 1967 av foreldrene til Jacob Gubi, som er nåværende eier og kreative direktør. Jacob Gubi ble født samme år som bedriften ble grunnlagt, og har etter sin overtakelse ført Gubi til sin nåværende posisjon på den globale designscenen. Gubi samarbeider med ikoniske designere og nåtidens nye talenter, som sikrer møbler av høy kvalitet.

GUBI LAMPER - MULTI-LITE, PEDRERA, BESTLITE OG GRASSHOPPER

Gubi er kjent for å mestre det å designe og markedsføre lamper. I sin portefølje har Gubi noen av de mest ikoniske lampedesignene, som for eksempel Bestilte lampen som er designet av Robert Dudley (1892-184). Bestilte-lampen fås som vegglampe, bordlampe, taklampe og gulvlampe i utallige design og fargekombinasjoner.

Gubi Multi-Lite har tydelige spor fra 1970-årene med sine sylindriske former, samt med sine messingdetaljer. Multi-Lite lampen er designet av Louis Weisdorf i 1972, som ga de designmessige, gjentakende sirkulære elementene en funksjon. Lampen kan stilles inn på flere måter slik at den kan lyse oppover, nedover og i asymmetriske vinkler. Multi-Lite pendel er en funksjonell, vakker og tidløs lampe.

Gubi Pedrera lampen ble skapt av Barbra Corsini 1955, og re-designet av Jouaquim Ruiz Millet i 1994. Lampen har små hull i skjermen som gir en fantastisk lysrefleksjon. Pedrera finnes i flere forskjellige farger, både som pendel, gulvlampe og bordlampe.

Gubi Grasshopper er en serie med pendler, gulvlamper og bordlamper designet av Greta M. Grossman i 1947. Den klassiske lampen har et unikt design, som har oppnådd kultstatus verden over.

GUBI BEETLE CHAIR

Gubi Beetle spisebordstol har på kort tid blitt en ekte designklassiker. Den italienske designerduoen GamFratesi står bak den originale stolen med de grasiøse konturene. GamFratesi arbeider som alltid med skandinavisk tilknytning til håndverk, enkelhet og funksjonalitet. Det buede skallet og de slanke og ikoniske bena gir stolen en elegant estetikk, som minner om en bille. Men, Beetle stolen er også utrolig behagelig å sitte i, noe som gjør den til en ideell spisebordstol eller konferansestol. Se også det øvrige utvalget av stoler fra Gubi, som både inkluderer loungestoler og spisebordstoler.

GUBI SPEIL

Speilet kan virke som et simpelt tilbehør i boligen, men effekten kan absolutt være transformerende. Et velplassert speil kan tilføye tekstur, være et blikkfang, og få mindre rom til å føles større. Speilet er altså et allsidig tilbehør til hjemmet, og supplerer og løfter enhver innredningsstil. Gubi har et lekkert utvalg av speil i flere former og størrelser, som tilføyer karakter til innredningen. Det vakre Adent speilet er tegnet av den franske designeren Jacques Adnet i 1950. Det elegante og karakteristiske, runde speilet skiller seg fra andre runde speil med sine vakre skinndetaljer, som er inspirert av rytterverdenen. Speilet fås i tre størrelser med enten brunt eller sort skinn.