TOP

Nyheter

Fritz Hansen

Stoler

fra Fritz Hansen

Fritz Hansen

Gyngehest

fra Fritz Hansen

Sebra

Sebra

Aktiv lek

utforsk

Barneklær

Utforsk vårt sortiment av klær til de minste

Utforsk

BARN

Barneklær, barneutstyr og juniormøbler - alt barnet ditt vil elske

Leter du etter trendy og høykvalitets produkter til barna dine? Da trenger du ikke lete lenger enn Illums Bolighus! Vår kategori for barn er fylt med et bredt utvalg av produkter, inkludert klæ, sko, accessories, barnerommet, leker og utstyr, som vil glede både foreldre og barn.

Med et sterkt fokus på å omgi barn i hjemmet med kvalitetsprodukter uten skadelige kjemikalier, der de har mulighet for kreativ utfoldelse, lek - samt stille og rolige stunder - ønsker vi deg velkommen til Illums Bolighus' barneunivers, som omfavner estetiske og gjennomtenkte designløsninger for familiens yngste.

Vi tilbyr stilige interiørprodukter, praktisk klær og kreative tilbehør som vil holde de små engasjert og glade. Vårt utvalg inkluderer noen av de mest populære merkene i bransjen, som Blafre, ferm LIVING Kids, Sebra og Kay Bojesen Denmark, slik at du kan være sikker på at du får produkter som er bygd for å vare. Enten du handler for en bursdagsgave, en feriepresang, eller bare leter etter noe spesielt til barnets samling, har vi det du trenger. Med vår brukervennlige nettside og raske, pålitelige frakt, har det aldri vært enklere å finne det perfekte produktet for ditt barn.