EVENTKALENDER
I Illums Bolighus inviterer vi jevnlig til spennende og inspirerende arrangementer. I vår eventkalender kan du holde deg oppdatert på kommende arrangementer.
Møt Knut & Kjartan
Møt duoen lørdag 15. november kl. 13–15 i kjøkkenavdelingen i Vikaterrassen. De introduserer det nye juleserviset Lucia og deler stylingtips til årets julebord.
"Juleserviset Lucia er skapt for de øyeblikkene vi samles, når lyset skinner klarest og minnene skapes rundt bordet. Kontrasten ligger i det tidløse – der tradisjonelle former møter en moderne letthet".
- Knut & Kjartan
Sampling med Niederegger
Niederegger er kjent for sin førsteklasses marsipan fra Lübeck, laget etter tradisjoner som strekker seg tilbake til 1806.
Nå kan du nyte den i Illums Bolighus når vi deler ut smaksprøver i kjøkkenavdelingen på Glasmagasinet.
Lørdag 22. november, kl. 12:30 - 16:00.
Velkommen til lakrissmaking
Lørdag 6. desember kl. 12–16 kan du nyte gourmetlakris fra Lakrids by Bülow.
Prøv CLASSIC – en uimotståelig kombinasjon av myk dulcesjokolade tilsatt en klype sprø havsalt. Eller smak RASPBERRY, som forener den fyldige sødmen fra hvit sjokolade med friske bringebær.
Smaksprøvene finner du i kjøkkenavdelingen i Vikaterrassen, på Glasmagasinet, i Bergen og i Trondheim.
Møt Patricia Lundgaard
Vi får besøk av designer og grunnlegger av Philippa Studios, Patricia Lundgaard. Hun kommer for å dele stylingtips og gi inspirasjon til julegaveideer – perfekt i førjulstiden!
Møt Patricia fredag 12. og lørdag 13. desember kl. 11–17, i smykkeavdelingen på Glasmagasinet.
Kjøper du et smykke fra Philippa Studios disse dagene, er du med i trekningen av et valgfritt smykke fra sortimentet til en verdi av opptil 1.099,-.
En heldig vinner trekkes mandag 15. desember og kontaktes direkte.
Sampling med Niederegger
Niederegger er kjent for sin førsteklasses marsipan fra Lübeck, laget etter tradisjoner som strekker seg tilbake til 1806.
Nå kan du nyte den i Illums Bolighus når vi deler ut smaksprøver i kjøkkenavdelingen på Glasmagasinet & Vikaterrassen.
Lørdag 13. desember, kl. 12:30 - 16:00.
Velkommen til lakrissmaking
Lørdag 13. desember kl. 12–16 kan du nyte gourmetlakris fra Lakrids by Bülow.
Prøv CLASSIC – en uimotståelig kombinasjon av myk dulcesjokolade tilsatt en klype sprø havsalt. Eller smak RASPBERRY, som forener den fyldige sødmen fra hvit sjokolade med friske bringebær.
Smaksprøvene finner du i kjøkkenavdelingen i Vikaterrassen, på Glasmagasinet, i Bergen og i Trondheim.