TOP

Oppdag

Artek

Stool 60

fra Artek

Montana Furniture

Kevi

fra Montana Furniture

Guardian

Guardian

Alle møbler trenger pleie. Med riktig pleie og vedlikehold vil de beholde sine naturlige egenskaper og utseende, og holdbarheten forlenges.

Utforsk

Møbler til barnerommet

MØBLER

MØBLER AV HØY KVALITET OG TIDLØS DESIGN

Når du velger et møbel fra oss, har du ikke gått på kompromiss med kvalitet, komfort eller design. Det som kjennetegner vårt utvalg er estetisk og vakre møbler av høy håndverksmessig kvalitet som holder i mange år. Vi står for tidløst design som kan gå i arv gjennom generasjoner. Enten du er på jakt etter stoler, bord, sofaer & daybeds, oppbevaring, senger eller hagemøbler, har vi et stort utvalg i alle kategorier. 

Utvalg av noen av de største brands

Illums Bolighus selger eksklusive møbler som med sitt tidløse utseende, originale design og snev av skandinavisk stil passer rett inn i den nordiske interiørstilen. I vår møbelkategori finner du noen av de mest kjente og største brands. Ta en titt på noen av disse nedenfor, eller finn og kjøp dine favoritter direkte fra vår brand-side.

Disse designmerkene viderefører de danske møbelklassikerne fra ledende arkitekter og møbelsnekkere som Arne Jacobsen, Hans J. Wegner, Børge Mogensen og Poul Kjærholm. Moderne danske og internasjonale designere er også invitert til å samarbeide om å skape nye tidløse design som vil bringe glede, komfort og kjærlighet til møbler til norske hjem.

STORT UTVALG AV DANSKE OG INTERNASJONALE DESIGNERE 

Her finner du de største og mest kjente møbelklassikerne som Egget™, Y-stolen™ og Den spanske stol™ av henholdsvis Arne Jacobsen, Hans J. Wegner og Børge Mogensen. Hos Illums Bolighus selger vi møbler designet av disse og mange andre arkitekter:

Cecilie Manz

Charles & Ray Eames

Flemming Lassen

Kasper Salto

Jørgen Bækmark

Jaime Hayon

Nendo

Nanna Ditzel

STOLER, SPISEBORD, SOFAER OG MYE MER

Illums Bolighus selger tusenvis av møbler til stuen, spisestuen, kjøkkenet, soverommet, kontoret, badet, barnerommet og terrassen, balkongen eller hagen. Du kan finne akkurat det du trenger ved å sortere videre i kategorien møbler. Utforsk de mange innbydende designene og finn drømmemøblene dine. 

I kategorien stoler finner du spisebordsstoler, lenes- & loungestoler, kontorstoler, gyngestoler, skamler & benker, puffer, barstoler og sittepuder. Hvis du leter etter et bord, kan du velge en av de mange kategoriene nedenfor: spisebord, sofa- og sidebord, nattbord, skrivebord og barbord.

Under kategorien oppbevaring finner du viktige møbler og tilbehør til hjemmet, som kommoder & skjenker, hyller, reoler & skap og knagger & knaggrekker. 

Vi selger også et bredt utvalg av stilige hagemøbler for å fullføre sommeren på terrassen: hagestoler & bord, hagebenker, sol- & loungestoler, parasoller, forskjellige puter, grillutstyr og mye mer. Du finner også et stort utvalg av store og små designsofaer og vakre dagsenger for en velfortjent hvile.

Ta også en titt på vårt utvalg av senger, møbler og tilbehør til barnerommet.