TOP
LOVECHILD 1979

LOVECHILD 1979

KJØP
My Essential Wardrobe

My Essential Wardrobe

KJØP
Karen by Simonsen

Karen by Simonsen

KJØP

Smykker

Uttrykk din individualitet og skap din egen stil med smykker. Fra klassisk til moderne, vårt varierte utvalg har noe for enhver smak og anledning. Utforsk vårt smykkeunivers i dag og finn det perfekte tilskuddet til din samling.

DAME

Komfortabel, dekorativ og perfekt for alle kvinner

Ønsker du å gi garderoben din en oppgradering med de nyeste motetrendene og -stilene? Med våre velkjente merkevarer er vi stolte av å kunne presentere deg for de siste nyhetene og største trendene innen alt fra klær til tilbehør og dekorasjoner. Utforsk vårt omfattende utvalg av kvinneklær, som inkluderer klassiske garderobestifter og de hotteste nye trendene fra catwalken. Fra den perfekte lille sorte kjolen til de nyeste designerhåndveskene og skoene. Hev din motespill og shop de nyeste trendene og stilene, og oppdag dine nye favorittplagg til garderoben.

Trendy anbefalinger

Leter du etter den perfekte jakken eller frakken som holder deg både stilig og varm denne sesongen? Du trenger ikke lete lenger enn vår samling av yttertøy til kvinner hos Illums Bolighus. Fra klassiske ullfrakker til trendy pufferjakker, har vi alt du trenger for å løfte vintergarderoben din. Vårt utvalg inneholder materialer av høy kvalitet og stilige design fra noen av verdens mest kjente motebrands.

Utforsk vårt utvalg av yttertøy eller finn inspirasjon i disse trendy jakkene:

Hold føttene dine varme og tørre med vår samling av gummistøvler og hjemmesko. Enten du trosser regnet eller slapper av hjemme, har vi det du trenger. Finn det perfekte paret som holder deg komfortabel og stilig.

Fullfør stilen med vesker for alle anledninger

Vi har et bredt utvalg av vesker hos Illums Bolighus, som bør matche alle dine ønsker, enten du leter etter ryggsekker, skuldervesker, shoppere eller annet. Er favorittmerket ditt Rains eller DAY ET? Eller foretrekker du merker som Bella Ballou og Decadent Copenhagen? Utforsk kategorien eller bli inspirert her:

Utvid smykkeskrinet ditt

Oppgrader smykkesamlingen din med vårt fantastiske utvalg av blant annet øreringer, ringer og armbånd. Legg til et snev av eleganse til ethvert antrekk og oppdag vårt utvalg av unike design og materialer av høy kvalitet. Enten du leter etter et statement-smykke eller til hverdagsbruk, så har vi det du trenger.

Finn din favoritt nedenfor, eller utforsk alle våre smykker og klokker.