Handlekurv
Henter ordrelinjer...
Tomt billede
Varenummer: Antall: 1 Pris: 1.050.00 DKK NOK
NOK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK NOK Pris i alt NOK

Firmagaver

Firmagaver

Enkelt, raskt - og fortsatt eksklusivt!


Alt du ser i Illums Bolighus, kan du også få som firmagaver.
 
Om det er èn spesiell medarbeider som skal feires, eller om du vil gi gaver til alle dine ansatte. Foruten å gi en gave som blir verdsatt i mange år fremover, gjør vi gaveinnkjøpet ditt raskt og enkelt uten at du går på kompromiss med kvaliten. Vi kan håndplukke fra allerede utvalgte gaveidéer, bestille spesielle ønsker, pakke inn og gjøre gaven nøyaktig så personlig som du ønsker.

Du er alltid velkommen til å kontakte oss. Vi vil gjøre vårt ytterste for å finne den helt riktige gaveløsningen som begeistrer mottakeren her og nå, og i mange år fremover.

 

Firmakundenes fordeler

Vi yter litt mer enn du forventer og bruker den tiden du ønsker å spare i en travel hverdag.
Utover konkurransedyktige priser, tilbyr vi en eksepsjonell service, som gjennom flere år har gitt oss fornøyde og lojale kunder. Med et bredt sortiment av dansk og skandinavisk design har vi mulighet til å levere akkurat den firmagaven du ønsker med dag til dag levering. 
 
Som firmakunde hos Illums Bolighus får du:

  • En personlig kontaktperson 
  • Spesialtilbud
  • Innkjøpsportal (minimum 50 ansatte). 
  • Rabattavtale for din virksomhet på deres innkjøp 
  • Faktura 
  • Levering lokalt og internasjonalt 
  • Firmajulegaver 
  • Juleshoppingkveld med -20% rabatt 
  • Nyhetsbrev med inspirasjon og tilbud 

 
Vi tilbyr også flere forskellige shoppingmuligheter: online, kontokort og faktura via mail. Vi er ytterst fleksible og kan derfor imøtekomme mange forskjellige løsninger, alt etter ditt behov.

En spesiell juleshopping med 20%

Illums Bolighus Firmagaver gjør det enkelt og oversiktlig å finne de perfekte firmajulegavene til kunder eller kollegaer. Vi setter gjerne sammen den helt unike firmajulegaven – akkurat som du ønsker den. Bestiller du firmajulegaver innen den. 15 oktober 2017, inviterer vi alle deres medarbeidere til en shoppingkveld i Illums Bolighus Oslo eller Bergen, hvor det kan handles med -20% rabatt i hele huset. 

Det er alltid en fin og hyggelig kveld hvor hver medarbeider kan ta med 2 ledsagere.