Handlekurv
Henter ordrelinjer...
Tomt billede
Varenummer: Antall: 1 Pris: 1.050.00 DKK NOK
NOK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK NOK Pris i alt NOK

Enkel, rask - og fortsatt eksklusiv!

Alt som du ser i Illums Bolighus, fås også som firmagaver. 

Til den enkelte medarbeider som skal feires eller som en gave til alle deres ansatte. Foruten å gi en gave som blir verdsatt i mange år fremover, gjør vi ditt gaveinnkjøp enkelt og raskt uten at du går i kompromiss med kvaliten. Vi kan håndplukke fra de flotteste showroom, bestille spesielle ønsker, pakke inn og gjøre gaven akkurat så personlig som du ønsker.

Du er alltid velkommen til å kontakte oss. Vi vil gjøre vår ytterste for å finne den rette gaveløsningen som begeistrer mottakeren her og nå, og i mange år fremover.

 

Firmakundens fordeler

Vi yter litt mer enn du forventer og bruker den tiden du ønsker å spare i en travel hverdag.
Utover konkurransedyktige priser, tilbyr vi en eksepsjonell service, som gjennom flere år har gitt oss fornøyde og lojale kunder. Med et bredt sortiment av dansk og skandinavisk design har vi mulighet til å levere akkurat den firmagaven du ønsker med dag til dag levering. 
 
Som firmakunde hos Illums Bolighus får du:

  • Personlig kontaktperson 
  • Spesialtilbud
  • Online innkjøpsportal (minimum 50 ansatte). 
  • Rabattavtale for din virksomhet på deres innkjøp 
  • Faktura 
  • Levering lokalt og internasjonalt 
  • Firmajulegaver 
  • Juleshoppingdag med 20% rabatt 
  • Nyhetsbrev med inspirasjon og tilbud 

 
Utover dette tilbyr vi flere forskellige shoppingmuligheter: online, kontokort og faktura via mail. Vi er ytterst fleksible og kan derfor imøtekomme mange forskjellige løsninger. Alt etter ditt behov.

Unik juleshopping med 20%

Illums Bolighus Firmagaver gjør det enkelt og oversiktlig å finne de perfekte firmajulegavene til kunder eller kollegaer. Vi setter gjerne sammen den helt unike fgaven – akkurat som du ønsker det. Bestiller du firmajulegaver innen den. 15 oktober 2017, inviterer vi alle deres medarbeidere til en shoppingkveld i Illums Bolighus Oslo eller Bergen, hvor det kan handles med 20% rabatt i hele huset. 

Det er alltid en fin og hyggelig kveld hvor hver medarbeider kan ta med 2 ledsagere. Les mer om Firmajulegaver 2017.