Steamery

Steamery

Et skandinavisk tøypleiemerke med et mål om å endre måten vi behandler klærene våre på. Hos Steamery er målet å inspirere og informere folk om hvordan de kan ta bedre vare på klærne sine for å få dem til å vare lenger.


“Jeg tror vi alle trenger å senke tempoet litt. Investere i klær vi virkelig trenger, ta godt vare på dem, og forhåpentligvis en dag gi klærne videre til en ny eier. Det er en viktig del av den sirkulære måten å lage mote på.”

- Frej Lewenhaupt

Se sortiment Se sortiment

DEMBA OSLO

Demba Oslo har en unik historie, som startet med en tur til Afrika i 2017, da Ole Demba skulle besøke sin fars hjemland Gambia. Han var på jakt etter å kjøpe drømmeringen, ment fant ut at han måtte finne noen som kunne skape denne ringen etter hans eget design.

SE SORTIMENT SE SORTIMENT

ARNE JACOBSEN WATCHES

I sortimentet fra Arne Jacobsen Watches finner du blant annet favoritten Bankers, som i år feirer hele 50 år. Det perfekte tilbehøret, som også har en verdifull funksjon i hverdagen.

SE SORTIMENT SE SORTIMENT

STENSTRÖMS

Stenströms hyller ånden og håndverket til skredderen August Stenström, som i slutten av 1890-årene kreerte enestående skjorter. I dag har Stenströms oppnådd internasjonal anerkjennelse på grunn av skjortenes utmerkede kvalitet og gode passform.

SE SORTIMENT SE SORTIMENT