TOP

MATEUS

Mateus introduserer unikt design laget for å sette prikken over i-en til middagsbordet. Det populære håndlagde serviset fanger blikket og blir garantert et samtaleemne rundt spisebordet. Utforsk, kombiner og oppgrader sommerserviset i dag med sterke, flotte og unike farger fra Mateus.

utforsk

RIG-TIG - Made by Mama

Lyngby Porcelæn

Lyngby Porcelæn & Holmegaard

Utforsk Lyngby Porcelæn & Holmegaard

Utforsk
Made by Mama

Made by Mama

Oppdag Made by Mama sine mange delikatesser

Se sortiment
Røros Tweed

Røros Tweed

Norsk ull, 100% norsk produksjon og tett samarbeid med Skandinavias ledende designere og tekstilkunstnere har gjort pledd fra Røros Tweed til velrenommerte kvalitetsprodukter.

Utforsk

ferm LIVING

Opplev det brede sortimentet fra ferm LIVING her.

Utforsk

Delikatesser

Søtsaker

Søtsaker

Utforsk Illums Bolighus sine spennende søtsaker.

Utforsk
Kaffe & Te

Kaffe & Te

Utforsk vårt brede utvalg av Kaffe & Te.

Utforsk
Kolonial

Kolonial

Utforsk vårt spennende utvalg av kolonialvarer.

Utforsk

INTERIØR

Moderne interiør - for enhver smak

Velkommen til interiør-kategorien hos Illums Bolighus! Her finner du alt du trenger for å skape et vakkert og funksjonelt hjem. Vi fører en rekke av de beste interiørmerkene, blant annet Royal Copenhagen, Fritz Hansen, Georg Jensen, Vipp og mange andre. Enten du er ute etter de nyeste interiørtrendene eller tidløse klassikere, har vi noe for deg i vårt interiørutvalg. Hold deg oppdatert med de nyeste interiørtrendene. Fra dristige farger til minimalistisk design, vårt utvalg for borddekkingen, av tekstiler og dekorasjoner og mange andre interiørkategorier vil hjelpe deg med å skape et stilig og moderne hjem.

Fra Michelin-kokk til hverdagsmatlaging

Oppgrader kjøkkenet ditt med vårt brede utvalg av gryter og panner og kjøkkenkniver til kjøkkentekstiler og utstyr. Enten du vil være en stjernekokk for gjestene dine eller tilberede en rask middag på en travel hverdagskveld, har vi alt du trenger. Ta en titt på Eva Trio og Le Creuset-kolleksjonen med elegante og funksjonelle kjøkkenredskaper, perfekt for enhver hjemmekokk.

Stilig servise for enhver anledning

Løft matopplevelsen din med vårt utvalg av servise. Fra elegant servise til moderne bestikk, vi har alt du trenger for å dekke det perfekte bordet. La deg inspirere av Royal Copenhagens ikoniske Mega Riflet-kolleksjon, som kombinerer klassisk dansk design med en moderne vri.

Utvikle din private oase med dekorasjoner

Oppdag vår dekorasjonskategori og finn for eksempel den ikoniske Kubus 8 lysestaken fra By Lassen og våre George Jensen-klassikere. Vårt sortiment inkluderer stilige dekorartikler som vaser, duftlys, kunstneriske eller minimalistiske figurer, glassskulpturer og mye mer. Skap et unikt og personlig hjem og sett et personlig preg på ethvert rom med vårt utvalg av dekorative produkter.

Reflekter din stil

Skap en illusjon av mer plass og lys med vårt utvalg av speil. Fra klassisk design til moderne stiler, våre speil er et allsidig og praktisk tillegg til ethvert hjem. Utforsk GUBIs utvalg av speil, som er designet for å gi et uttrykk samtidig som de gjenspeiler din personlige stil.

Skap den roen som trengs for en god natts søvn

Forvandle soverommet ditt til et koselig og komfortabelt tilfluktssted med vårt utvalg av sengetøy, tepper, puter og dyner. Vi tilbyr en rekke alternativer som passer enhver stil og ethvert behov, fra mykt sengetøy og varme pledd til luftige dyner & hotepuder. Vårt utvalg inkluderer toppkvalitetsmerker som Georg Jensen Damask, HAY og Juna, som sikrer både komfort og stil som gir den perfekte støtten for en god natts søvn.

Enten du er på jakt etter de nyeste interiørtrendene eller tidløse klassikere, har kategorien Interiør hos Illums Bolighus alt du trenger. Se vårt utvalg i dag og oppdag dine nye interiørfavoritter.