TOP
Sengetøy

Sengetøy

Gi soverommet ditt et løft med elegant sengetøy, og omslutt deg selv i ren komfort og luksus med vårt eksklusive sengetøy.

KJØP

Delikatesser

Nyt en verden av spennende smaker og uventede kombinasjoner! Våg å utforske kulinariske opplevelser som vil pirre dine smaksløker og gi deg nye perspektiver på mat og andre delikatesser.

Borddekking

Borddekking

Er du på utkikk etter nye tallerkener, skåler, krus, kopper, bestikk eller glass? Vårt sortiment byr på porselen til de daglige måltidene så vel som til de spesielle anledningene.

Se sortiment
Le Creuset kjøkkenutstyr

Kjøkkenutstyr

Gå aldri tom for kjøkkenutstyr! Skal sommeren benyttes til å forbedre dine matlagingskunnskaper kan nye gryter, panner, kjøkkenkniver og annet kjøkkenutstyr hjelpe deg litt på vei.

Se sortiment
Kay Bojesen Ape

Interiør

Rommene i hjemmet kan lett få et nytt uttrykk ved å tilføye en ny vase, skål eller lysestake. Finn et stort utvalg av boliginteriør nedenfor.

Se sortiment

INTERIØR

Moderne interiør - for enhver smak

Velkommen til interiør-kategorien hos Illums Bolighus! Her finner du alt du trenger for å skape et vakkert og funksjonelt hjem. Vi fører en rekke av de beste interiørmerkene, blant annet Royal Copenhagen, Fritz Hansen, Georg Jensen, Vipp og mange andre. Enten du er ute etter de nyeste interiørtrendene eller tidløse klassikere, har vi noe for deg i vårt interiørutvalg. Hold deg oppdatert med de nyeste interiørtrendene. Fra dristige farger til minimalistisk design, vårt utvalg for borddekkingen, av tekstiler og dekorasjoner og mange andre interiørkategorier vil hjelpe deg med å skape et stilig og moderne hjem.

Fra Michelin-kokk til hverdagsmatlaging

Oppgrader kjøkkenet ditt med vårt brede utvalg av gryter og panner og kjøkkenkniver til kjøkkentekstiler og utstyr. Enten du vil være en stjernekokk for gjestene dine eller tilberede en rask middag på en travel hverdagskveld, har vi alt du trenger. Ta en titt på Eva Trio og Le Creuset-kolleksjonen med elegante og funksjonelle kjøkkenredskaper, perfekt for enhver hjemmekokk.

Stilig servise for enhver anledning

Løft matopplevelsen din med vårt utvalg av servise. Fra elegant servise til moderne bestikk, vi har alt du trenger for å dekke det perfekte bordet. La deg inspirere av Royal Copenhagens ikoniske Mega Riflet-kolleksjon, som kombinerer klassisk dansk design med en moderne vri.

Utvikle din private oase med dekorasjoner

Oppdag vår dekorasjonskategori og finn for eksempel den ikoniske Kubus 8 lysestaken fra By Lassen og våre George Jensen-klassikere. Vårt sortiment inkluderer stilige dekorartikler som vaser, duftlys, kunstneriske eller minimalistiske figurer, glassskulpturer og mye mer. Skap et unikt og personlig hjem og sett et personlig preg på ethvert rom med vårt utvalg av dekorative produkter.

Reflekter din stil

Skap en illusjon av mer plass og lys med vårt utvalg av speil. Fra klassisk design til moderne stiler, våre speil er et allsidig og praktisk tillegg til ethvert hjem. Utforsk GUBIs utvalg av speil, som er designet for å gi et uttrykk samtidig som de gjenspeiler din personlige stil.

Skap den roen som trengs for en god natts søvn

Forvandle soverommet ditt til et koselig og komfortabelt tilfluktssted med vårt utvalg av sengetøy, tepper, puter og dyner. Vi tilbyr en rekke alternativer som passer enhver stil og ethvert behov, fra mykt sengetøy og varme pledd til luftige dyner & hotepuder. Vårt utvalg inkluderer toppkvalitetsmerker som Georg Jensen Damask, HAY og Juna, som sikrer både komfort og stil som gir den perfekte støtten for en god natts søvn.

Enten du er på jakt etter de nyeste interiørtrendene eller tidløse klassikere, har kategorien Interiør hos Illums Bolighus alt du trenger. Se vårt utvalg i dag og oppdag dine nye interiørfavoritter.