TOP

Magisk borddekking

EN EVENTYRLIG JUL

I Illums Bolighus ønsker vi velkommen til et eventyrlig juleunivers. Et juleunivers inspirert av snøtunge grantrær og nattehimmel med blinkende stjerner. Vinterens mange nyanser fra dyp grønne grener til kritthvit nysnø med glimt av isblå toner når solen treffer. Et univers fylt med stjerner, misteltein, juletrær, snøkrystaller og julekuler.

SE UTVALGET SE UTVALGET

Til den søte gane

Julens fristelser

Julens søtsaker

Søtsaker, julekaker og godterier hører julen til. Kos deg litt ekstra.

Utforsk
Jul Matlaging

Matlaging og bakst

Det du trenger på kjøkkenet til julens matlaging.

Utforsk

Dekorasjoner

LE KLINT

LYS OPP VINDUENE

Seasonal Collection fra Le Klint består av lysende engler, snøkrystaller og hjerter, som egner seg godt til å lyse opp vinduene i førjulstiden.

SE SORTIMENT SE SORTIMENT

Gaveideer

Gaveideer til den interiørbevisste

TIL DEN INTERIØRBEVISSTE

Det er ikke allid like lett å kjøpe en gave til en som er interiørbevisst. For å hjelpe deg litt på veien har vi samlet noen av våre favoritter, som den interiørbevisste vil bli glad for å pakke opp i julen.

SE GAVEIDEER
Gaveideer til de minste

TIL DE MINSTE

Til de minste har vi samlet en rekke gaveideer som inkluderer leker, sengetøy, møbler, servise og mye mer. Her finner du gaver i ulike prisklasser, slik at årets innkjøp av julegavene blir litt enklere.

SE GAVEIDEER
Gaveideer til den matglade

TIL DEN MATGLADE

Skal du kjøpe en gave til noen som er glad i å lage mat? For å hjelpe deg litt på veien har vi samlet noen av våre favoritter til kjøkkenet, som gjør matlagingen til en lek.

SE GAVEIDEER
Gaveideer til den motebevisste

TIL DEN MOTEBEVISSTE

Til den motebevisste har vi samlet en rekke gaveideer fra vårt univers av smykker, accessories, klær og bøker. La deg inspirere av gaveideer både til ham og til henne.

SE GAVEIDEER