MYKE VINTERHENDER

HÅNDPLEIE

Vinterkulden kan ha en tendens til å gjøre hendene våre tørre, og derfor er god håndpleie ekstra viktig på denne tiden av året. Utforsk vårt sortiment med håndpleieprodukter som både fukter og mykgjør hendene dine.

UTFORSK UTFORSK
Image without a name

MOLTON BROWN

Unn deg selv litt ekstra god kroppspleie i vinter. Utforsk våre produkter fra Molton Brown, som kommer i et bredt utvalg av herlige dufter.

Kjøp her
Image without a name

KARMAMEJU

Gi hud, hår og hender litt ekstra oppmerksomhet i vinterkulden med flotte produkter fra Karmameju.

Kjøp her
LEPPER & NEGLER

NCLA BEAUTY

Er du lei av tørre og sprukne lepper, eller blasse og fargeløse negler? Utforsk produktene fra NCLA Beauty, som tilbyr alt fra leppeskrubber til flotte neglelakker i vakre farger.

Utforsk Utforsk
Image without a name

SKANDINAVISK

Historien om Skandinavisk begynte da to engelskmenn ble forelsket i to blonde skandinaviske jenter, og siden da har de bodd i Skandinavia. Derfor er sortimentet inspirert av 15 år med reiser og opplevelser i den nordiske regionen. Kolleksjonene består av duftlys, romdiffusere og håndsåper som er inspirert av Skandinavia.

Kjøp her
Image without a name

DR. ANKERSTJERNE

Dr. Ankerstjerne er kvalitetshudpleie utviklet for skandinaviske forhold med en filosofi om å gjøre avansert hudpleie enkelt å bruke. Høye konsentrasjoner av aktive virkestoffer og tallrike innholdsstoffer i hvert produkt betyr at du kan redusere antall nødvendige hudpleieprodukter, beskytte huden og samtidig oppnå overlegne resultater.

Kjøp her