Handlekurv
Henter ordrelinjer...
Tomt billede
Varenummer: Antall: 1 Pris: 1.050.00 DKK NOK
NOK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK NOK Pris i alt NOK

Europas miljøhovedstad 2019

Vi er stolte over at Oslo er utnevnt til Europas miljøhovedstad i 2019. Vi støtter den flotte utnevnelsen ved å ha fokus på de merkene som tar ansvar og er miljøbevisste i forhold til materialvalg, produksjonsprosesser og arbeidsforhold. Vi gleder oss til et grønt år, der vi kan bidra til å skape økt fokus på miljø og bærekraftighet!

Bærekraftige dørmatter fra Heymat

Bærekraftige dørmatter fra Heymat

Vi ønsker Heymat velkommen til våre møbelavdelinger og i nettbutikken. Alle dørmattene og gulvteppene fra det norske merket er produsert i resirkulerte materialer, så du kan oppgradere hjemmet med god samvittighet.

RÅ Organic Skincare

RÅ Organic Skincare

De naturlige hudpleieproduktene inneholder ingen skadelige ingredienser og er derfor optimale hvis du sliter med sart vinterhud. Sortimentet byr blant annet på hydrerende ansiktsspray, fuktgivende håndkremer og himmelsk fotpleie til fornuftige priser.

Le Klint Pliverre

Le Klint Pliverre

De karakteristiske foldeteknikkene fra Le Klint blir tolket på ny av Christian Troels med serien Pliverre. Designeren har tatt i bruk et nytt materiale, der det matte opalglasset gjenspeiler uttrykket til de ikoniske foldede papir- og plastskjermene fra Le Klint.